Email Us: info[at]customasssignment.com

Call Us: 1-512-333-4344

Some Questions Which You May Have From Our Academic Assignment Writing Services

1- How Can I Trust This Custom Academic Writing Service?

Ans: We are a professional academic writing company operating since 2005. Over a period of years we have established a good reputation with the clients and that's the reason they keep coming back to us for their assignments. We do not comprise on quality and deadline. We specialize in all the subject areas listed on our Order Page.

2- What Are The Working Timings Of This Writing Company?

Ans: Our Support operates 24/7. They are available on phone, chat and email. Our writers are also available most part of the day and are ready to take up any order.

3- Can I Get A Discount At Buyassignment.com?

Ans: We bring discount offers time to time so you should avail them whenever they come. We also give discounts to customers who orders 10-15 pages per assignment.

4- Who Are The Writers Working At This Custom Assignment Service?

Ans: We have 200+ writers who specialize in all subject areas such as Business, Nursing, Engineering, Sociology, Psychology, Humanities, Aviation, Mathematics, Ethics, etc. Around 80% of them are Masters and PhD level writers and native English speakers. We also have writers who can work on Urgent orders and can also take up the whole course as well.

5- What If The Custom Academic Paper I Purchase Does Not Meet My Requirement?

Ans: We have qualified and experienced writers who do good research on each topic assigned to them. After that each paper is sent to our professional proof readers for proof reading purposes. There is very rare chance of your paper going off the topic. But in case if you think that our paper does not meet your requirements then you can send us a revision to the writer or a complaint for our Quality Assurance Department.

6- Do You Guarantee An A Grade?

Ans: Our Professional writers make good use of the knowledge they have possessed over the years and makes sure you get an A in your assignments. Though your grade also depends upon the type of instructor you have and your own communication with your instructor.

7- Will The Company Be Able To Meet My Deadline?

Ans:We offer 10 days, 7 days , 6 days, 5 days ,etc Urgency . These deadlines have been put up on our website after a careful review of our writer's potential. We will not take any order from you if we are unsure of meeting your deadlines. So relax, we won't disappoint you as far as your deadline is concerned.

8- What Subject Areas Can The Writers Work On?

Ans: We offer a wide range of subject areas where we can work on. You can view them by going to our Order Now page and click on subject areas.

9- How Soon Can I Get My Paper Back?

Ans: It solely depends upon the urgency you have selected while ordering. Most of the time we send you the papers before the deadline so you have plenty of time to check your orders and make adjustment if required.

10- How Do You Guarantee Original And Non-Plagiarized Papers?

Ans: Our writers knows how important an assignment is for you. They are well trained to meet your deadlines and always produce original and non-plagiarized paper. We also have softwares for plagiarism detection as well. Buyassignment.com has completed more than 10,000 papers till today and none of the clients have ever complained about plagiarism in our papers.

11- Can I Get The Work Done From The Same Writer?

Ans:Yes, that is possible. All you have to do is communicate with the support to assign your order to your previous writer.

12- How Can I Complain About My Paper?

Ans: You can file a complaint regarding your paper/ writer through our support. You can give us a call or email us regarding any inconvenience our writer may have caused to you.

13- What Payment Method Can I Use?

Ans: We have two types of payment method implanted at Buyassignment.com. You can pay via Credit Card or Money bookers.

14- Is Your Payment Gateway Secure?

Ans: We use Plimus as our payment gateway. Plimus is well secure payment gateway available these days. They have a very friendly Customer support and is well equipped to track any fraudulent activities on Buyassignment.com

15- Will My Personal Information Be Confidential To Buyassignment.com?

Ans:We understand that few of our customers may not be willing to disclose their personal information. In such cases, we assure all of our customers that their personal information will only be kept with us in a secure place and will not be leaked to any third party company.

16- If My Paper Does Not Meet The Requirements, Will I Get My Money Back?

Ans: We have seen rare cases where our papers does not meet the customer requirements but in case if such issue arises we offer money back guarantee. We will need some proof of your grade and if they are valid you get your money back.


Pay For Assignment & Get Customized, Quality Assignments

Email Us: info[at]customassignment.com

Call Us: 1-512-333-4344